Mac Support i Aalborg, København, Odense og Århus
Professionel Mac Hjælp

Med Løsningsgaranti & No-Cure-No-Pay

Ohøj! ????Er du på teknisk farligt farvand? Løs dine Mac og iOS problemer hurtigt med fjernstyring – uanset hvor du er - og kom sikkert i land. Beskriv problemet til højre og få tilbud.
 
Akut brug for Mac hjælp?  »   Bliv ringet op

 

Som at have fået en spritny maskine - bare til en helt anden pris

Jeg kan på det varmeste anbefale Anders, hvis du har problemer med din Mac computer! Han er lyttende og hjælpsom, super dygtig, og god til at løse dit problem på en enkel og effektiv måde - og så sparer han dig for alle de penge, du ellers ville have brugt på at købe nyt.

Catharina Messel, Virum
Musikterapeut, Soundjourney

Udnyt 22 års Mac erfaring

"Jeg kender macOS og iOS som mine lange uldne sømandsunderbukser."
Jeg er 100% specialiseret i Apple og jeg var ude på min første gang Mac support i Århus i 1998. Det er din sikkerhed for effektiv, kompetent og hurtig Mac hjælp, uanset om du skal have renset den Mac, løst et Mac problem eller have sammensat en stor Mac-baseret løsning med trejdepartsprodukter.

Jeg har arbejdet med Mac og Apple siden 1989.
Den første var en Mac SE FD/HD med 40 MB harddisk, 9" sort/hvid skærm og 4 MB RAM. Hardcore Mac hva'? ????

Alternative Text
Anders B. Nielsen
Din Mac Support Kaptajn
Gammel Mac SE
Brænder det på, og har du brug for akut hjælp til Mac eller support?

Bliv ringet op

Mac support I Aalborg, København, Odense eller ÅRHUS via fjernstyring

Kompetent Mac hjælp fra en Apple specialist
Mit speciale er Apple support — primært hjælp til Mac og iOS


Derfor leverer jeg kun professionel Mac hjælp, og support til Apple enheder (f.eks. iPhone og iPad) samt Apple kompatible enheder – ikke Windows. Jeg har arbejdet med Apple og Mac siden 90’erne og vil være den dygtigste indenfor Mac support på markedet. Derfor holder jeg mig konstant up-to-date med de nyeste tendenser inden for Apple området, i særdeleshed indenfor Mac, iPhone og iPad.

Jeg tilbyder...

iOS og Mac Problemløsning

Løsning af selv de mest komplicerede Mac, iPhone eller iPad udfordringer.

Uanset om det er så er printerproblemer, systemproblemer eller hardwareproblemer, der kræver Mac reparation eller noget andet kan du få erfaren Mac support i Aalborg, København, Århus m.m..

Apple og Mac Rådgivning

Rådgivning om alle former for Apple, macOS og iOS baserede løsninger.

Få sparring til hvordan du bedst sammensætter din Apple-baserede maskinpark og får mest for pengene. Udnyt min Mac hjælp og erfaring til at sammensætte enklere, stærkere og billigere løsninger.

Dataredning på Mac

Gendan slettede filer – f.eks. billeder videoer, email, projektfiler m.m..

Min lange erfaring med Mac hjælp har gjort mig til ekspert i dataredning på Mac, iPhone og iPad.

Læs om dataredning på Mac her »

Langsom Mac > Hurtig Mac

At puste nyt liv i en eksisterende ældre langsom Mac, øge dens levetid og øge dens hastighed til meget små penge.

Jeg kan ofte mangedoble hastigheden på en langsom Mac. Dermed slipper du for at spilde tusindvis af kr. på at købe ny Mac.

Mac support på deltid?

Jeg kan også hjælpe dig eller din virksomhed, hvis du står med et ønske om at få en professionel Mac supporter tilknyttet på fast eller deltids basis.

Har du brug for fast Mac hjælp, så bliv ringet op eller kontakt mig på chatten nedenfor til højre.

Til VIRKSOMHEDER og Private

Jeg giver Mac support i Aalborg og resten af landet til både private og firmaer.

Bliv ringet op eller kontakt mig på chatten nederst til højre hvis du har brug for kompetent Mac support eller akut Mac hjælp.

Fuld Tryghed & Landsdækkende Hjælp til Mac

Pris-Garanti

Få Danmarks bedste Mac support priser
Det er en udbredt misforståelse at en lav timeløn er ensbetydende med en lav pris. Og hvad hvis opgaven løses ineffektivt eller slet ikke. Det er den samlede pris der er væsentlig. Her får du Mac hjælp af højeste kvalitet. Jeg løser opgaver effektivt, hurtigt og kompetent.

GARANTIEN
Finder du en professionel Mac supporter der kan løse opgaven billigere (vurder den samlede pris - ikke timelønnen), så matcher jeg prisen og fratrækker 50 kr. på fakturaen.

Løsnings-Garanti

Dit problem løses - eller JEG BETALER DIG.
Jeg specialiserer mig i hjælp til Mac, så jeg er sikker på at jeg kan løse alle de Mac support opgaver jeg vælger at tage.

GARANTIEN
Jeg betaler dig 50 kr. som et plaster på såret, hvis jeg efter at have taget opgaven ikke kan hjælpe dig med din Mac eller løse problemet.

Alternative Text

Så meget hurtigere kan en gammel langsom MacBook fra 2012 blive
Kompetent Mac hjælp kan gøre en kæmpe forskelEfter lidt Mac support fik kunden bl.a. glæde af...

5,5x

Hurtigere
Opstartstid

Alternative Text
11,5x

Hurtigere
Program opstart

Alternative Text
4,4x

Hurtige
Slukning af Mac

Alternative Text

Jeg ❤️ glade kunder
Mange andre glade kunder har fået Mac hjælp


Læs mine guide til at finde den dygtigste Mac support i Danmark her.

Jeg giver 1000000000000000000000 stjerne til MacKaptajnen. Jeg er meget gald og tilfreds med den support jeg har fået af mackaptajnen. Har vært rundt i forskellige steder med min mac idag, da jeg har haft problemer med imovie, men fik ingen hjælp. 
Men jeg fik en meget god behandling til en megt god pris hos Anders.

Alternative Text
Shirin Khosrow
- Anmeldelse kopieret fra Trustpilot

Jeg har haft den fornøjelse at købe en gammel MacBook Pro fra 2008, af Anders. Det viste sig som sagt at være en rigtig god oplevelse, hvor Anders viste, ikke kun hvormeget han ved om Mac (det er voldsomt meget) men også hvor fantastisk service minded han er.  På trods af at han på det tidspunkt hvor jeg købte, havde brækket sin fod, fik han sat computeren op og fik arrangeret forsendelsen, så jeg fik min pakke 2 dage efter købet.

Efterfølgende har jeg haft behov for noget hjælp og også her udviste han virkelig han udstrakte service, til min store glæde. Jeg kan derfor kun give Anders den aller bedste anbefaling - jeg er sikker på at andre, som køber af Anders vil give mig ret heri. 5 stjerne fra mig - jeg køber gerne fra Anders igen Hilsen Kim

Alternative Text
Kim Præsekjær, Værløse
Respect Rekruttering

CASE PÅ DATAREDNING

Gendannelse af slettede filer (emails, mødenoter m.m.) på Mac

Kunde på Frederiksberg fik Mac support i København. Her gendannede jeg over 27.000 slettede filer (mails, kalender m.m.).

Det hele foregik som fjern Mac support fra Aalborg.


Læs CASEN
Hvorfor få Mac service fra Mackaptajnen?

Hvilken slags Mac support skal du bruge?
Næsten Enhver iOS eller Mac Support Opgave Kan Jeg Løse


Jeg tør med selvsikkerhed sige at jeg med 12 års erfaring med iOS og hele 22 års erfaring i Mac kan løse nærmest alle Mac udfordringer. Og hvis jeg siger ja til din opgave uden at kunne løse den, betyder min løsnings-garanti — at jeg betaler DIG 50 kr. Derfor kan du trygt lade mig løse dine mest kritiske og udfordrende Mac support opgaver.

Gør din Mac hurtig hvis den er langsom

Kører din Mac og til voldsomt sløvt – ja nærmest kravler den afsted? Så kan det være tid til at få den geninstalleret fra bunden tid eller til en rensning af din Mac. Det kan du få hjælp til her, uden at miste nogen af tingene på din Macs harddisk.

Red filer fra defekt Mac

Hvis din Mac er blevet defekt eller filer slettet, kan jeg hjælpe dig med at få alle dine filer og billeder sikkert ud og over på en ny Mac. Og i de fleste tilfælde kan jeg hjælpe dig med at fikse Mac'ens defekte komponent.

Sikkerhed & Backup

Backups er supervigtige. Og har du intet sikkert, krypteret og automatisk backupsystem som passer på dine Macs billeder og filer, men ønsker et, så kan jeg opsætte en sikker backupløsning skræddersyet til dit behov, så du aldrig data igen.

Opgradere harddisk eller RAM

Er din Macs harddisk langsom, gammel eller måske ligefrem gået i stykker, så kan jeg udskifte den til en hurtigere og re-installere macOS på din nye harddisk, så du kan fortsætte hvor du slap, men så din Mac føles meget hurtigere som ny.

Reparation af MacBook

Er noget gået i stykker på din MacBook, MacBook Air eller MacBook Pro kan jeg reparere det og udskifte det defekte komponent så du kommer op og køre igen!

Printer og eksterne enheder

Printere og andre eksterne enheder kan drille. Få hjælp hjemme hos dig eller på kontoret til opsætning af en printer. Jeg kan komme og sætte din nye printer op med dine Macs, og kan også levere en helt ny printer hjemme hos dig.

Fikse crashes og disken

Forebyg disk nedbrud ved at fået repareret "katalog fejl" på disken m.m Det minimerer system crashes, minimerer din risiko for at filer korrumperes, og i sidste hjælper dig til at undgå at harddisken tager alt data med i et crash.

Internetproblemer

Oplever du af og til, at du pludselig ikke kan oprette forbindelse til internet eller andet netværk? Det sker for mange, fordi at opsætte router er ikke nemt. Lad mig løse problemet.

Spyware og malware

Spyware og malware kan dukke op, særligt hvis der downloades software fra vidt forskellige kilder, og de kan føre til crashes og sikkerhedrisici. Jeg kan identificere og udrydde dem, før de ødelægger dine vigtige projektfiler, og vise dig, hvordan du forebygger det fremover.

Du kan få Mac support til ALT...

Har du noget andet du vil have Mac hjælp til?

Så kan jeg sikkert også hjælpe dig der. Intet problem er for stort eller for lille. Jeg tilbyder de fleste former for service til Mac. Og jeg siger altid nej til det jeg ikke har erfaring med, som følge af min løsnings-garanti.

Udkørende Mac support

Såfremt remote support ikke er tilstrækkeligt, kan du få hjælp til Mac problemer og professionel Mac support i Aalborg, København og Århus direkte på din adresse.

iPad & iPhone support


Jeg har også mange års erfaring med iDevices som iPhone, iPad m.m. og integrering af disse i virksomheders værdikæder, apps og workflows bl.a. i forbindelse med app udvikling, video produktion og for reklamebranchen. Men jeg laver også traditionel problemløsning med iOS enheder.

Jailbreaking

Skal du have jailbreaket din iPhone, iPad eller AppleTV, så du kan installere specialudviklet software, tilpasse systemet eller andet, så få hjælp.

iPhone & iPad problemer

Jeg kan hjælpe med f.eks. redning af data, løsning af stabilitetsproblemer og alle andre typer problemer med din iPhone, din iPad eller AppleTV.

iPhone & iPad opsætning

Jeg kan hjælpe med opsætning af iPads, iPhones og Apple TVs, til et hvert formål. Desuden kan jeg integrere disse i et workflow med andre enheder.

Skal vi snakke sammen?

Hvem leverer Mac support bedst?

Det kan ofte være svært at vide hvem der er det bedste valg til Mac support. Så jeg har lavet en lille un-biased guide (jeg har forsøgt i hvert fald ????).
Det kan du bruge til at afklare det.

Få erfaren Mac support i hele Danmark

GUIDE: Få Danmarks bedste Mac support
Hvordan finder jeg den dygtigste Mac ekspert?


Der er mange dygtige Mac supporters i Danmark, men også uerfarne "hobby udøvere". Så hvordan skiller man fårene fra bukkene og får professionel Mac support? Fordi en ting er hvad Mac ekspertens hjemmeside siger. Noget andet er om han/hun reelt er kompetent og serviceminded.

Her er trinene

Så her får du mine trin til at afklare hvilken Mac support virksomhed der er den bedste til dit behov (og nej, det er ikke nødvendigvis mig i alle tilfælde) ????
1. Beslut: Vælge typen af virksomhed
2. Analyser: Screene virksomheden og supporteren
3. Test: Teste deres Mac hjælp på en tilsvarende opgave.

Her vil jeg gennemgå hver af disse trin:

Alternative Text

Trin 1

Vælg typen af virksomhed

Ofte er store IT konsulenthuse væsentligt dyrere end små supportvirksomheder, fordi de har større overhead (og det er dem der er kendt for alle Danmarks store IT skandaler ????).

Til gengæld har de flere supportere som kan tage over hvis en bliver syg m.m. Kvaliteten af den Mac hjælp hver supporter giver kan så selvfølgelige variere meget, fordi du den ene uge har en supporter og den anden uge en ny.

Men du får så til gengæld langt mere fleksibilitet. Omvendt kan det så være svært at opbygge en personlig relation med din supporter.


Læs mere

Overvejelse
Fleksibilitet vs. personlig kontakt og pris?

Foretrækker du at have en relation med een dygtig Mac supporter der kender dig og dine behov godt, eller er fleksibilitet er vigtigere?

Er du villig til at betale for den fleksibilitet?

Trin 2 A

Screene virksomheden og supporteren

Afspejler virksomhedens garanti, en selvsikkerhed omkring egne evner?

Hvis en Mac supporter ikke, efter at han har diagnosticeret et problem og har givet et tilbud, ikke er selvsikker nok omkring sine evner, til at han tør love at give dig pengene tilbage hvis han IKKE kan løse problemet, så overvej hvilket signal det fortæller om vedkommendes erfaring og kvaliteten af Mac hjælpen.


Læs mere

Erfaring er intet værd uden kompetence

At en Mac specialist som mig har 22 års erfaring er intet værd hvis jeg ikke kan løse netop dit problem. Så det må jeg tage ansvar for. Selvfølgelig bør du ikke som kunde skulle tage risikoen for at en Mac supporter ikke kan fikse din Macs problem, på dine skuldre.

Alternative Text
Betal aldrig for et uløst problem

Du betaler jo for en Mac konsulents kompetence til at løse et særligt problem. Det presser ham selvfølgelig til at være dygtig, og han løber reelt en risiko for at spilde alt sin tid. Men han er jo Mac eksperten, så hvis han ikke kan levere den kompetence, så ligger problemet hos ham, og så bør han jo selv selv betale for sin tid.

Køb kun med no-cure-no-pay

Derfor, vælg kun en Mac specialist der tilbyder en tilfredshedsgaranti. Det kan også gå under navnet, løsnings-garanti eller no-cure-no-pay. Så løber du ingen risiko.

Du havde nok gættet at jeg tilbyder jeg den garanti ????. og nu forstår du hvorfor. Jeg føler mig så sikker på at jeg er markedets bedste Mac supporter, til at jeg går skridt videre og betaler DIG hvis min Mac hjælp ikke er god nok. Dv.s. Ikke nok med du får pengene tilbage, så får du får 50 kr. som plaster på såret hvis MacKaptajnen her ikke alligevel kan løse et problem, jeg efter en diagnose har sagt at jeg kan løse hvis betingelserne er opfyldt.

Læs betingelserne for No-Cure-No-Pay på dette link.

Alternative Text

Trin 2 B

Hvad siger kunderne om ham

Jeg kan selvfølgelig kun tale for mig selv, men som Mac supporter er min drivkraft at mærke hvor glad en kunde bliver når man har løst et frustrerende problem for en kunde.

Det giver en VIRKELIG god dag og giver blod på tanden til at hjælpe med mere Mac. Så man prioriterer ikke så meget de skriftlige anmeldelser og markedsføring. Fordi det ER sjovere lave mere Mac support :-D


Alle Mac supportere laver fejl

Nogle gange klokker man dog i det, og der kan opstå uventede problemer, eller man kan have overset noget i sin diagnose. Det kan ske for den selv den bedste Mac supporter. Og der hjælper no-cure-no-pay'en jo heldigvis på kundens tilfredshed, da de så intet skal betale.

Og hvis en kunde er utilfreds, forsøger man at gøre alt hvad man kan for at rette op på sine fejl. Men af og til er det bare ikke nok og så kan der jo komme dårlige anmeldelser.

Alternative Text

Dårlige anmeldelser kan opstå

Folk bruger oftest tid på anmeldelser hvis de er rigtigt sure, hvorimod glade kunder oftest kun gør det af sig selv, hvis de lige har overskud og tid eller hvis de bliver spurgt. Og af og til er der bare sure kunder i alle brancher. Så fordelingen af gode vs. dårlige kan være lidt misvisende. Så tag anmeldelser med et stort gran salt.

Men hvorvidt vedkommendes anmeldelser generelt er gode eller dårlige sender et vigtigt signal. Så studér dem grundigt hvis du vil sikre dig at du får god Mac hjælp.

Alternative Text

Vurdering
Vurder håndteringen af anmeldelserne

Kig på de dårlige anmeldelser og vurder hvordan situationen blev håndteret af Mac supporten. Er kundens utilfredshed rimelig?

Forstår Mac supporteren problemet, tager han ansvar for sine fejl og forsøger han at rette op på dem og kompensere kunden?

Trin 3

Test din Apple konsulent

Anyway, det bringer mig til den mest effektive måde at sikre dig at du får den bedste Mac support.

At rent faktisk afprøve din potentielle Apple konsulent. Fordi nr. 1 og 2 ovenfor er selvfølgelig kun indikatorer for god Mac support.


Test med en lille opgave af samme type

Det er nok de færreste Mac eksperter der tilbyder gratis Mac hjælp, blot for at du kan teste dem. Så afprøv vedkommende i en opgave af samme type, i mindre skala. Det er super kritisk hvis du skal hyre en konsulent til en længerevarende Mac-relateret opgave, f.eks. til at sammensætte en stor Mac-baseret it-løsning.

Alternative Text

Erfaring ≠ kompetence

Erfaringens længde er selvfølgelig ikke ensbetydende med den bedste kompetence og Mac hjælp. Men når er det værd at overveje om en ung knægt på 19 år har ligeså meget erfaring som en på 37 år eller som en på 62 år. Omvendt kan det jo være at den på 62 år ikke er et så stort Mac geni i dag, som han var en gang. Så overvej alderens betydning i fht. Mac supporteren.

Alternative Text

Sådan får du den bedste Mac support

Følger du de tre trin her er du godt på vej til at få bedre Mac hjælp for pengene med bedre resultater.

Og vinder vedkommende på alle 3 kriterier...ja, så er det jo endnu bedre ????

Skal vi snakke sammen?