Mac support i Århus - Erfaren Mac Support og iOS hjælp
Mac hjælp i Århus

Med No-Cure-No-Pay og Prisgaranti

Har du brug for professionel Mac support i Århus? Få Mac hjælp og fjernsupport med 22 års erfaring, direkte på din adresse i Århus. Bed om et gratis tilbud til højre.
 
Få Mac support i Århus  »   Bliv ringet op

 


Selvom jeg ligefrem er blevet overasket med vin og chokolade for min Mac hjælp, så er blot det at mærke en ny kundes glæde og lettelse nå de har fået løst et frustrerende problem, hvad der gør det fedt og motiverende at lave udkørende Mac support i Århus og andre byer! ????

Jeg kan på det varmeste anbefale Anders, hvis du har problemer med din computer! Anders er super imødekommende og hjælpsom, og ikke mindst god til at formidle sit arbejde på computeren på en måde, så også vi, der ikke er så computerbegavede forstår, hvad han snakker om. Han går virkelig ud af sin vej for at give dig den bedste, billigste og mest effektive løsning på dit problem.

Alternative Text
Catharina Messel, Virum
Musikterapeut, Soundjourney

Anders viste, ikke kun hvormeget han ved om Mac (det er voldsomt meget) men også hvor fantastisk service minded han er. ... Efterfølgende har jeg haft behov for noget hjælp og også her udviste han virkelig han udstrakte service, til min store glæde...

Jeg kan derfor kun give Anders den aller bedste anbefaling - jeg er sikker på at andre, som køber af Anders vil give mig ret heri.

Alternative Text
Kim Præsekjær, Værløse
Respect Rekruttering

Jeg giver 1000000000000000000000 stjerne til MacKaptajnen. Jeg er meget gald og tilfreds med den support jeg har fået af mackaptajnen. Har vært rundt i forskellige steder med min mac idag, da jeg har haft problemer med imovie, men fik ingen hjælp. 
Men jeg fik en meget god behandling til en megt god pris hos Anders.

Alternative Text
Shirin Khosrow

Mac support i Århus med 22 års erfaring

Din garanti for kompetent Mac support. Har desuden 12 års erfaring med iOS.

Så der er ikke det Mac eller iOS problem jeg ikke kan løse. Hvis du har udfordringer, som du skal have Mac support i Århus til at få løst kan jeg hjælpe dig direkte på din adresse. 90-95%) af alle henvendelser, kan dog løses via fjernsupport.

Jeg er vokset op i Viby J, en forstad til Århus og kender byen. Er vaskeægte Århusianer. Det vil du kunne høre på accenten når du får mig i tlf. eller får din Mac support i Århus ????

Alternative Text
Anders B. Nielsen
Din Mac Support Kaptajn
I dag laver jeg Mac support i Århus, men min karriere som Apple konsulent startede med en gammel Macintosh SE tilbage i 90'erne.
★★★★★
Kan varmt anbefales!

Nu hvor Anders har hjulpet mig med min computer, kan jeg næsten ikke kende den igen. Det er som at have fået en spritny maskine - bare til en helt anden pris!. Programmer som word og excel åbner med det samme, og jeg kan have mange programmer og sider åbne samtidig uden at påvirker hastigheden...

Catharina Messel, Virum
Musikterapeut, Soundjourney

CASE PÅ HASTIGHEDSOPTIMERING

Fra Skrot til Lyn - hele 11x hurtigere programopstart!

4-11x hastighedsforbedring på en gammel Mac? Jeg gjorde en langsom gammel Mac hurtig som ny.

En kunde havde en langsom Mac som hun regnede med at skrotte fordi den var utålelig at arbejde på og bad om hjælp til sin Mac. Jeg mangedoblede dens hastighed og øgede data-sikkerheden så Mac'en blev god som ny igen.


Læs CASEN
Hvorfor vælge Mac Kaptajnen til Mac Support i Århus?

Hvilken Mac support har du behov for?
Jeg Løser Næsten Enhver Mac Support eller iOS Opgave


Med mine 22 års erfaring i Mac og 12 års erfaring med iOS tør jeg med selvsikkerhed sige at jeg kan løse næsten enhver udfordring. Min løsnings-garanti betyder at hvis jeg siger ja til en opgave og jeg ikke kan kan løse den — at jeg betaler DIG 50 kr. Derfor kan du trygt overlade dine allermest kritiske og svære Mac support opgaver til mig.

Gør din langsomme Mac hurtig

Oplever du, at din Mac af og til kører voldsomt sløvt – ja nærmest kravler afsted? Så kan det være tid til en rensning af din Mac og til at få den geninstalleret fra bunden. Det kan jeg hjælpe med, uden at du mister nogen af de ting der ligger på din Macs harddisk.

Fjernelse af Mac virus

Virus er yderst sjælden på Mac, men er din Mac blevet inficeret med virus, så er det vigtigt at få det fikset og fjernet, før det skaber flere problemer. Jeg kan sørg for rensning af din Mac, på en måde hvor du undgår at miste filer.

Red slettet data

Er billeder eller filer på din Mac blevet ved en fejl, også fra papirkurven? Jeg har stor erfaring i at genskabe slette filer. Alt fra kritiske tekst og Word dokumenter til billeder, videoer og projektfiler.

Backups & Sikkerhed

Backups er vigtige. Og har du ikke nogen backup af din Macs billeder og filer eller et sikkert, krypteret og automatisk backupsystem, men ønsker et, så kan jeg skræddersy og opsætte en sikker backupløsning til netop dit behov, så du ikke mister data igen.

Disk vedligeholdelse

Minimer risikoen for at filer bliver ødelagt, minimerer system crashes og i sidste ende at harddiske crasher og tager alt data med.
Forebygning af disk nedbrud ved at reparer katalog fejl på disk m.m

Mac’en crasher

Fryser din Mac af og til, eller stopper et program med at svare? Tit er det nok at lukke det hårdhændet ned ved at trykke “cmd+alt+esc”. Men sker det ofte, kan det betyde mistet arbejde og frustrationer. I sådan et tilfælde ligger der noget andet bag, som vi kan hjælpe dig med at afklare og løse.

“Samarbejdsvanskeligheder”

Nægter din Mac at snakke med printer, kamera eller en anden USB enhed? Det kan skyldes, at enheden ikke virker med dit system eller blot mangler den rette driver. Lad os finde grunden og løse problemet.

Mailproblemer

Nægter din mail at sende, vil den ikke modtage eller driller Exchange opsætningen? Lad mig reparere det – det behøver ikke at tage mange minutter for en Mac ekspert.

Og andet Mac hjælp

Kan hjælpe med langt det meste indenfor Mac support. Intet problem er for stort eller for lille. Og no worries, jeg siger altid nej opgaver jeg ikke er stærk i, som følge af min løsningsgaranti.

MacBook Pro Retina Skærm Reparation

Fix din MacBook retina skærm fejl (Staingate) billigt

Markedets billigste og mest langtidsholdbare løsning
Coating problemet som går under navnet "MacBook Staingate" har i 2019 frustreret Mac brugere i nu 8 år. Løsningsmulighederne har været dyre. Jeg har et 54-81% billigere Macbook Staingate fix der er varigt.


Mere om Staingate Fixet

Mange investerer i unødvendigt dyre Mac løsninger.

Rådgivning og Mac support i Århus fra en erfaren Apple konsulent
Få erfaren Mac hjælp til Apple IT-løsninger
Bruger du mig til Mac support i Århus, kan jeg være med hele vejen fra planlægning, til indkøb til opsætning af din Mac-baserede IT-løsningen alt efter dine behov.

Min proces starter med dine specifikke behov. Jeg skal forstå din forretning, dens udfordringer og dine mål, og der er du eksperten.

Derfor lytter jeg som Apple konsulent grundigt til dig
Jeg sætter mig ordentligt ind i din forretning og ønsker, så vi sammen kan finde den bedste løsning for netop dig til dit budget.
Derudfra afdækker jeg hvilken hardware, programmer/apps du bør vælge – og hvordan de integreres optimalt. Jeg siger altid hvad jeg mener, og får ingen kommision fra forhandlerne.

Bliv ringet op og aftal et uforpligtende møde, og fortæl mere om dine behov. Jeg sætter gerne sejl mod Århus.

Den allerførste gang jeg var ude og levere professionel Mac hjælp, var faktisk i Århus hos et stort arkitektfirma i Frederiksgade, helt tilbage i 1998.

Bliv ringet op Et Apple Mac konsulent møde er 100% gratis og uforpligtende. Det forudsætter intet køb af mine Mac support ydelser.

Alternative Text

Pas på de dyre slipse-drengede Mac konsulenter

Mange IT og Mac konsulenter sammensætter løsninger med de nyeste og dyreste maskiner, fordi de får kommision fra forhandlerne.

De nyere løsninger har desuden ofte børnesygdomme, der fører til øgede udgifter til Mac support. Alt det øger fakturastørrelsen.

Det betyder at kunden ender med at skyde gråspurve med kanoner, ved at overkøbe. De smider penge væk på dyre og komplicerede løsninger, der kunne have været implementeret enkelt, perfekt og med mindre dyrt udstyr.

Uden interessekonflikter minimeres dine udgifter
Jeg får INGEN kommision fra forhandlerne. Mit mål er at løse dit problem bedst og billigst. Bliv ringet op, hvis du kunne tænke dig at få stablet et møde på benene omkring Mac hjælp. Jeg kommer gerne til Århus.

Mac support i Århus fra en erfaren Apple konsulent uden interessekonflikter - ikke en dyr slipse-dreng.

Kompetent Mac support i Århus hænger ikke på træerne

GUIDE: Sådan får du professionel Mac Support i Århus

Du kan få meget kompetent Mac hjælp i Århus, men alle brancher har "hobby udøvere". Så hvordan skiller man fårene fra bukkene og finder den dygtigste Mac ekspert? Læs den her guide og få nogle tricks til at spotte amatørerne og få professionel Mac support i Århus.


Check guiden

Alternative Text
Alternative Text
Alternative Text
Alternative Text

Jeg sætter tit sejl mod Århus!

Jeg har leveret Mac support i Århus, København og Odense for mange kunder gennem tiden. Jeg var tidligere Mac specialist i et større IT support firma i Rosengade helt tilbage i 1998. I dag har Mac kahytten base i Aalborg. Jeg holder til tæt på E45, så det er nemt for mig at komme til Århus hvis du har behov for det.

Som vaskeægte Århusianer savner jeg Århus ????. Så jeg sætter jeg ofte sejl mod byen på Mac support opgaver. Og jeg lægger også gerne anker hos dig eller din virksomhed, hvis du ønsker udkørende Mac support i Århus på din adresse.

Du vil mærke min dedikation til at løse Mac problemer blandet med den jyske lune, når jeg kommer på besøg.

Så giv mig et ring, hvis du har behov for Mac hjælp. Jeg er altid frisk på at give feedback på et Mac problem eller en Mac løsning.


Skal vi snakke sammen?

Ofte Stillede Spørgsmål om Mac hjælp

Nedenfor følger svar på ofte stillede spørgsmål og misforståelser omkring Mac support og fjernsupport.

Du kan få erfaren Mac support i Aalborg, København, århus og resten af Danmark

Begrænser fjernsupport ikke den Mac hjælp jeg kan få?


Nej (eller næsten ikke). Fordi i dag har fjernstyringsteknologien og den stigende hastighed på internettet muliggjort at fleste Mac problemer kan løses bedre via fjernsupport.
Fjernsupport er derfor af gode grunde blevet en populær måde at levere Mac hjælp på.

Lad mig vise dig fordelene og forklare hvorfor..

Du kan få hjælp til Mac problemer

Fordi Macs altid kan fjernstyres, betyder det at en opgave med Mac support i Århus eller København, kan løses fra Aalborg endnu hurtigere end hvis en lokal Mac supporter skulle besøge adressen. Det betyder også hurtigere og billigere akut Mac support i Århus udenfor åbningstiderne (og i Odense, Ebeltoft, you-name-it), når det virkelig brænder på. Fordi det ikke kræver en lang rejse.

Alternative Text

Fjernsupport til din Mac er billigere

Fjernsupport er meget billigere end udkørende Mac support, fordi meget tid og udgifter spares på kørsel for Mac supporteren. Dermed holdes omkostningerne holdes nede.

Det eneste det kræver du gør for at få Mac hjælp via fjernsupport er blot at hente et lille program, så supporteren kan få adgang til din Macs skrivebord og styre musen og tastaturet.

Alternative Text

Du kan få Mac hjælp over telefonen

En erfaren Apple support konsulent kan diagnosticere og løse problemer på Mac på old-school vis over tlf. eller chat, ved at guide dig igennem Mac hjælpen trin-for-trin. Jeg har også en Mac support telefon linie - klik på billedet til venstre for at bestille et gratis og uforpligtende opkald, og bliv ringet op når det passer dig bedst,

I dag er det sågar blevet endnu nemmere at levere remote Mac hjælp, ved hjælp af nye supportværktøjer som f.eks. TeamViewer Pilot.

Alternative Text
Fjernsupport er fremtidens Mac support

Nye fjernstyringsprogrammer gør det f.eks. muligt for en Mac ekspert at oprette forbindelse til din iPhone eller iPad, og lade dig vise problemet gennem din iPhones kamera og vejlede dig til en løsning ved hjælp af augmented reality.

Det lyder måske "gimicky" , men det er faktisk en super praktisk og tidsbesparende at modtage fjernsupport til dine Apple og Mac problemer på.

Klik på videoen og hvor brugervenligt det er, og prøve det selv ved at bestille hjælp til din Mac fra Mac Kaptajnen.

Du kan få Mac reparation og opgraderinger via et samarbejde med Shipmondo og GLS

For dig der har en bærbar Mac computer med problemer specialiserer jeg mig i Macbook reparation, service og opgraderinger.

Hverken MacBook Air, MacBook og MacBook Pro'er vejer meget. Da er de derfor er billige og nemme at sende fuldt forsikrede, tilbyder jeg nu fjernreparation via et partnerskab med GLS og Shipmondo.

Udover reparation af Macbooks kan du også bestille min gør-min-langsomme-mac-hurtig service, uanset om du er i København, Odense eller Århus.

Kontant mig i chatten nederst til højre for at få et tilbud på Mac reparation. Jeg garanterer et bedre tilbud på rep. af Macbook end kæder som f.eks. Humac support og har prisgaranti.

Alternative Text

Visse opgaver kræver dog udkørende Mac support

Skal reparationen foregå på flere enheder eller involverer det store Macs som f.eks. iMac's eller Mac Pro'er er det mere praktisk at få hjælp lokalt.

Til sådanne opgaver tilbyder jeg ikke kun udkørende Mac support i Aalborg, men i også København eller Århus afhængigt af opgaven.

Det giver dig mulighed for at få den mest kompetente Mac hjælp i hele Danmark.


Få et tilbud på udkørende Mac hjælp
FAQ om Mac hjælp og support

Øvrige spørgsmål om Mac support


Har du øvrige spørgsmål? Så har jeg et svar. Hvis dit spørgsmål mangler eller du har brug for Mac support, så send mig en besked på chatten nederst til højre.

Hvordan får jeg Mac hjælp, hvis du ikke er online i chatten?

Du kan lægge en besked i chatten.

Så vender jeg tilbage, så snart jeg kan, og finder et tidspunkt, hvor du kan modtage din Mac support (eller øvrige Apple rådgivning).

Er det sikkert at dele skærmen over nettet?

Ja. Skærmdelingsforbindelsen er beskyttet på højt niveau. Så sikkerheden ved online Mac support er i top. Ingen uvedkommende kan følge med. For de buzzwordkyndige derude: der bruges 256-bit SSL kryptering. Det er samme teknolog, som bruges af din bank og til online shopping, så det er yderst sikkert at få hjælp til sin Mac online.

Er det muligt at kontakte dig telefonisk om Mac hjælp?

Ja.

Bestil et opkald i toppen af siden og beskriv hvad problemet drejer sig om. Så ringer jeg tilbage hurtigst muligt. Det er helt gratis og uforpligtende at få en diagnose og et tilbud på Mac support.

Hvis jeg installerer skærmdelingsprogrammet i forbindelse med online Mac hjælp, kan du så gå ind på min Mac når som helst, uden at jeg ved det?

Nej.

Jeg kan kun styre din skærm, når du manuelt giver godkendelsen forud for Mac support sessionen. Når du har fået din Mac fixet, lukkes programmet, og så har jeg ingen adgang.

Hvad er skærmdeling, og hvordan fungerer det?

Du giver mig tilladelse til at oprette forbindelse til din Mac, når du ønsker et problem løst. Så kan jeg nemt fjernstyre din mus og live snakke med dig mens jeg fixer din Mac.

Hvis du er på et nyere system, kan Mac hjælpen nemt foregå via iMessage. Alternativt kan du downloade et lille Mac support program til fjernstyring (TeamViewer).


Leverer du kun Mac hjælp eller løser du også problemer med iPhones, iPads, Apple Watch og andre Apple enheder?

Ja., jeg har stor erfaring med såvel iOS problemløsning og integrationsproblemer . Jeg er mildest talt en Apple nørd, og har brugt og arbejdet med alle former for Apple enheder de sidste 22 år. Så nej, det er ikke kun Mac support. Du kan få hjælp til praktisk talt alle og selv de mest komplicerede Mac, iOS og Apple udfordringer.
Det inkluderer også hjælp til at få andre ikke-Apple enheder til at spille sammen med dit Mac, iPhone eller iPad setup.

Tilbyder du PC-support også?

Nej. Kun hvis du vil skifte væk fra Windows — fordi så går det til et godt formål ????

Jeg specialiserer mig i Mac hjælp (og i at servicere Apple-baserede løsninger og tilsluttede tredjepartsenheder). Jeg kan dog sagtens hjælpe dig med at skifte til Mac, overføre dine filer fra din PC el lign. Fordi det er stadig Mac relateret hjælp. Spørg endelig hvis du er i tvivl.

Tilbyder du support til andre Apple enheder?

Ja, også i den grad.

Jeg tilbyder hjælp til iMac, MacBook og Macbook Pro. Derudover Mac Pro, MacBook Air, iPad og iPhone hjælp....phew... håber ikke jeg har glemt nogen ???? Jeg fixer både både software og hardware. Desuden tilbyder jeg MacBook reparation, MacBook Pro reparation og MacBook Air reparation - såvel som opgraderinger af dem. Tilbyder ikke dog ikke iPad eller iPhone reparation.

Skal vi snakke sammen?

BEMÆRK: Jeg betaler ALT transportudgifter og tid til/fra Århus*
Skuden ligger i Aalborg, men jeg er ofte i min fødeby Århus og elsker Århus, derfor betaler jeg ved større opgaver alt transporttid og udgifter til. Skriv på chatten ????