Mac support i København - Rutineret Mac Hjælp og iOS hjælp
Mac support i København

Med Løsningsgaranti og No-Cure-No-Pay

Leder du efter erfaren Mac support i København? Få Mac hjælp i København med 22 års erfaring. Ca. 97% løses med fjernstyring ???? ????. Bed om et gratis tilbud til højre.
 
Få Mac support i København  »   Bliv ringet op

 


Hvad gør det fedt at levere Mac support i København og andre byer? Selvom kunder efter Mac hjælpen f.eks. er kommet forbi med chokolade og vin som ekstra tak, er det fantastisk det at blot mærke en kundes lettelse og glæde, når de har fået løst et stressende problem! ????Derfor gør jeg alt i min magt for at løse problemet på en måde hvor det kaster glade kunder af sig.

Jeg kan på det varmeste anbefale Anders, hvis du har problemer med din computer! Anders er super imødekommende og hjælpsom, og ikke mindst god til at formidle sit arbejde på computeren på en måde, så også vi, der ikke er så computerbegavede forstår, hvad han snakker om. Han går virkelig ud af sin vej for at give dig den bedste, billigste og mest effektive løsning på dit problem.

Alternative Text
Catharina Messel, Virum
Musikterapeut, Soundjourney

Anders viste, ikke kun hvormeget han ved om Mac (det er voldsomt meget) men også hvor fantastisk service minded han er. ... Efterfølgende har jeg haft behov for noget hjælp og også her udviste han virkelig han udstrakte service, til min store glæde...

Jeg kan derfor kun give Anders den aller bedste anbefaling - jeg er sikker på at andre, som køber af Anders vil give mig ret heri.

Alternative Text
Kim Præsekjær, Værløse
Respect Rekruttering

Jeg havde brug for et hurtigt skift fra PC til Apple. Jeg har ikke tid til at sidde og prøve mig frem. Derfor kontaktede jeg Anders – og takket være Anders’ hjælp foregik skiftet fra PC til MacBookPro, Iphone og Ipad på en formiddag. Jeg kan på det varmeste anbefale Anders. Hvad enten det er ny-installation eller hvis du har problemer med din gamle computer! Han lytter og er så hjælpsom - superdygtig og god til at løse dit problem på en enkel og effektiv måde.

Alternative Text
Michael Zenon, København

22 års erfaring med prof. Mac support

Det sikrer dig den bedste Mac support i København og i branchen. No-Cure-No-Pay. Har også 12 års erfaring med iOS.
Skal du have Mac support i København kan jeg hjælpe dig straks via fjernstyring. Der er ikke det Mac eller iOS problem jeg ikke kan løse. Derfor er min hjælp gratis, hvis det mod forventning ikke lykkedes. Så test mig ????Knap 97% af alle henvendelser, løses via iOS og Mac fjernsupport.

Jeg elsker København men er vokset op i Viby J, en forstad til Århus. Er vaskeægte Århusianer, men er tit i København. Når du får din Mac support i København vil du kunne høre på accenten i tlf. at du taler med en jyde ????

Alternative Text
Anders B. Nielsen
Din Mac Support Kaptajn
I dag laver jeg Mac support i Århus, men min karriere som Apple konsulent startede med en gammel Macintosh SE tilbage i 90'erne.
★★★★★
Mackaptajnen yder ekstremt god service og er behjælpelig ud over det sædvanlige.

Min computer døde få dage før jeg skulle aflevere en stor opgave og han arbejdede dag og nat for at jeg kunne få min opgave tilbage i tide. Han opdaterede mig løbende om forløbet og om prislejet, jeg følte mig i sikre hænder hele vejen igennem.
De bedste anbefalinger herfra!

Ida, Hjørring
Få BRAnCHENS MEST ERFARNE Mac Support i København

Hvad kan du bruge Mac support til?
Jeg Kan Løse De Mest Komplicerede Mac Support og iOS opgaver


Jeg tør med selvsikkerhed sige at jeg kan løse næsten enhver udfordring, med mine 22 års erfaring med Mac og 12 år med iOS. Takker jeg ja til en opgave, betyder min løsnings-garanti at jeg giver DIG 50 kr. hvis jeg ikke kan løse den. Så overlad trygt dine sværeste og allermest kritiske Mac support opgaver til mig.

Langsom Mac? Gør den hurtig igen

Kører Mac'en af og til supersløvt – ja nærmest kravler afsted? Så kan det være på rette tid med en geninstallation fra bunden (uden at du mister nogen vigtig data på din Macs harddisk) eller blot en rensning af din Mac.

Virus på Mac'en? Få dem fjernet

Man møder sjældent virus på Mac, men er uheldet ude og er den blevet inficeret, så er det at få fjernet virussen og fikse maskinen vigtig, så virussen ikke skaber flere problemer. Jeg kan rense dine Mac for virus, så du ikke mister yderligere filer.

Slettede filer? Lad os redde dem

Er vigtig data på din Mac blevet slettet fra papirkurven ved en fejl? Med lang erfaring i at genskabe slettet data, kan alt fra billeder, videoer og projektfiler til kritiske tekst og Word dokumenter i mange tilfælde genskabes.

Forebygning af datatab

Uden nogen backup af filer og billeder på din Mac lever du livet farligt, fordi de fleste diske dør på et tidspunkt. Ca. 20% af mine opgaver er redning af slettede filer. Jeg kan opsætte et automatisk, krypteret og sikkert backupsystem skræddersyet til netop dit behov så du ikke mister data igen.

Vedligehold din disk

Ved at reparere fejl på diske m.m. kan disk nedbrud forebygges. Dermed reduceres både system crashes samt risikoen for at filer smadres og at alt data til sidst mistes i et harddisk crash.

Fix ustabile Macs

Stopper apps med at svare eller fryser Mac'en for ofte?Ved at trykke “cmd+alt+esc” kan apps oftes lukkes hårdhændet ned. Men det kan føre til mistet arbejde og frustrationer hvis det sker for tit. Og så ligger der andet bag, som jeg kan afklare og løse.

Enheder der driller

Vil Mac'en ikke tale med enheder, som f.eks. kamera eller printer? Det kan være, at devicet blot mangler en driver eller ikke er kompatibelt med dit system. Lad mig afklare hvorfor og fikse det.

Problemer med mails

Gider mailen ikke at modtage eller sende? Eller driller opsætningen af Exchange? Det behøver ikke at tage mange minutter for en Mac ekspert at reparere.

Øvrigt Mac hjælp

Jeg kan levere Mac support til praktisk talt alt. Intet problem er for lille eller stort. Og som følge af min løsningsgaranti siger jeg altid nej til en opgaver jeg ikke er stærk i.

LANGSOM MAC CASE

11x hurtigere programopstart - Fra Skrot til Lyn

4-11x øget hastighed på en skrotbar Mac? Jeg gjorde en langsom Mac hurtig som ny.

En kunde havde en langsom Mac som var utålelig at arbejde på og som hun ville have skrottet. Mac'en blev hurtigere end nogensinde før. Jeg mangedoblede dens hastighed (og øgede data-sikkerheden).


Læs CASEN

MacBook Pro Retina Skærm Reparation

Løs MacBook retina Staingate (særlig type af skærmfejl) billigt

Markedets mest langtids-holdbare og billige løsning
"MacBook Staingate" har i 2020 nu irriteret Mac brugere i 9 år. Jeg tilbyder et Staingate fix der er 54-81% billigere end markedets dyre alternativer - så det ikke kommer tilbage.


Læs om Staingate Løsningen

Sådan spotter du en uerfaren Mac-supporter:
Han giver råd som “hold dit udstyr opdateret”, “køb det nyeste udstyr” m.m. Råd som koster dig unødvendige penge i overkøb og Mac support omkostninger (problemer som kunder ofte kommer til mig med, som jeg skal fikse).

Mac support i København fra en erfaren Apple konsulent
Få erfaren hjælp til Apple IT-løsninger
Jeg kan være med hele vejen fra planlægning, til indkøb til opsætning af din Mac-baserede IT-løsning alt efter dine behov, hvis du bruger mig til Mac support i København.

Processen starter med dine specifikke behov. Jeg skal forstå din forretning, dens udfordringer og dine mål, og der er du eksperten.

Derfor lytter jeg som Apple konsulent grundigt til dig
Jeg sætter mig ordentligt ind i din forretning og ønsker, så vi sammen kan finde den bedste løsning for netop dig til dit budget.
Derudfra afdækker jeg hvilken hardware, programmer/apps du bør vælge – og hvordan de integreres optimalt. Jeg siger altid hvad jeg mener, og får ingen kommision fra forhandlerne.

Bliv ringet op og aftal et uforpligtende møde, og fortæl mere om dine behov. Jeg sætter gerne sejl mod Århus.

Den allerførste gang jeg var ude og levere professionel Mac hjælp, var faktisk i Århus hos et stort arkitektfirma i Frederiksgade, helt tilbage i 1998.

Bliv ringet op Et Apple Mac konsulent møde er 100% gratis og uforpligtende. Det forudsætter intet køb af mine Mac support ydelser.

Alternative Text

Undgå de dyre Mac-konsulenter - spot dem på slipset ????‍????

Motiveret af kommision fra forhandlere, anbefaler mange Mac og IT konsulenter løsninger med markedets nyeste og dyreste udstyr.

Det øger udgifterne til Mac support, da nyere løsninger ofte har børnesygdomme.

Det betyder at kunden smider penge væk på dyre og komplicerede løsninger, der kunne have været implementeret enkelt, perfekt og med mindre dyrt udstyr. Og man ender derfor med at skyde gråspurve med kanoner, ved at overkøbe.

Jeg har ingen kommisionsaftaler
Mit mål er at sammensætte din mest effektive Mac-baserede løsning med højest afkast for din virksomhed. Jeg får INGEN kommision fra nogen. Hvis du ønsker et møde om Mac support og eller Mac-baserede løsningerne i København, så bliv ringet op. Jeg kommer gerne til København for at implementere.

Mac support i Århus fra en erfaren Apple konsulent uden interessekonflikter - ikke en dyr slipse-dreng.

Erfaren Mac support findes men er sjældent - også i København.

GUIDE: Find en kompetent Mac Support i København

Man kan få erfaren Mac hjælp i København, men branchen vokser med "hobby udøvere". Så hvordan finder man den dygtigste Mac ekspert og undgår amatørerne? Få tips til at identificere den bedste Mac support i København med den her guide.


Link til guide

Alternative Text
Alternative Text
Alternative Text
Alternative Text

Jeg sætter tit sejl mod København!

Jeg har leveret Mac support i København for mange kunder (check mine Københavnske anbefalinger på f.eks. Google, Trustpilot, siden her m.m.)

Tidligere var jeg "MacGeni" i et større IT support firma i Rosengade i Århus helt tilbage i 1998. Og som jyde har jeg altid elsket at rejse til det store København og gør det ofte ????.Så hvis du ønsker udkørende Mac support i København på din adresse, så lægger jeg også gerne anker hos dig eller din virksomhed. Jeg holder til tæt på Lufthavnen og E45, så det er hurtigt at komme afsted.

Du vil mærke hvordan blandingen af min jyske lune, dårlige jokes og min dedikation til at løse Mac problemer bedst muligt, giver dig en løsning og en oplevelse du vil være glad for ????.

Så kontakt mig, hvis du leder efter kompetent Mac support.


Skal vi snakke sammen?

Ofte Stillede Spørgsmål om Mac fjernsupport

Nedenfor følger svar på ofte stillede spørgsmål og misforståelser omkring Mac support og fjernsupport.

Du kan få erfaren dansk Mac support i København, Aalborg, århus og resten af Danmark

Er den Mac support man kan få ikke begrænset med kun fjernsupport?


Det er en udbredt misforståelse. Den stigende hastighed på internettet har muliggjort at næsten alle Mac problemer (også hardware problemer) kan løses ikke kun hurtigere, men også nemmere og bedre med fjernsupport. Derfor er Mac fjernsupport blevet en populær måde at få support til sin Mac på.

Lad mig forklare hvorfor og fortælle om fordelene..

Du kan altid få fjernsupport til Mac problemer

En opgave med Mac support i København, kan løses fra Aalborg meget hurtigere end hvis man skulle besøges af en lokal Mac supporter. Fordi Macs kan nemt fjernstyres. Det at rejsen undgås betyder at du som kunde ikke kun opnår billigere, men også hurtigere akut Mac support i København (eller hvor som helst på Sjælland). Også udenfor åbningstiderne, hvis det skulle brænde på ????Fordi jydske Mac support nørder sover aldrig ????

Alternative Text

Det er billigere at få fjernsupport til Mac

Udkørende Mac support er dyrere p.g.a mere planlægning ("hvornår kan jeg komme forbi"), tidsforbrug, rejseudgifter m.m. Og du skal være på adressen (og have en fremmed person på adressen).

Det eneste det derimod kræver for at kunne få Mac support via fjernstyring er at du downloader en lille Mac-app. Den bruger du til at give Mac supporteren mulighed for at fjernstyre din Macs tastatur og mus. Derfor sparer din Mac supporter en masse spildtid og udgifter. Og det betyder at din faktura bliver mindre.

Alternative Text

Mac hjælpen kan foregå over telefonen

Selv på helt old-school vis over telefon kan en dygtig Mac support konsulent løse problemerne, ved blot at guide dig igennem Mac hjælpen trin-for-trin. Også hos mig. Klik på billedet til venstre for at bestille et uforpligtende og gratis opkald. Du kan blive ringet op når det passer dig bedst.

Ved hjælp af moderne supportværktøjer som TeamViewer Pilot, er det i dag ligefrem blevet endnu nemmere at levere Mac support med augmented reality,

Alternative Text
Fremtidens Mac support er fjernsupport

Hvor "gimmicky" det måske måtte lyde, er augmented reality faktisk en tidsbesparende, praktisk og.... må jeg sige "sjov" ????måde at modtage Mac fjernsupport på.

Ved at du filmer problemet gennem din iPhones kamera kan din Mac support med nye fjernstyringsprogrammer oprette forbindelse til din iPhone eller iPad, og guide dig gennem løsningen ved hjælp af augmented reality.

Test det selv ved at få support til din Mac fra Mac Kaptajnen. Eller klik på videoen og se hvor brugervenligt det er.

(SKIP) Du kan få Mac reparation og opgraderinger via et samarbejde med Shipmondo og GLS

For dig der har en bærbar Mac computer med problemer specialiserer jeg mig i Macbook reparation, service og opgraderinger.

Hverken MacBook Air, MacBook og MacBook Pro'er vejer meget. Da er de derfor er billige og nemme at sende fuldt forsikrede, tilbyder jeg nu fjernreparation via et partnerskab med GLS og Shipmondo.

Udover reparation af Macbooks kan du også bestille min gør-min-langsomme-mac-hurtig service, uanset om du er i København, Odense eller Århus.

Kontant mig i chatten nederst til højre for at få et tilbud på Mac reparation. Jeg garanterer et bedre tilbud på rep. af Macbook end kæder som f.eks. Humac support og har prisgaranti.

Alternative Text

Udkørende Mac support kan være krævet

Involverer opgaven fysisk opsætning af mere komplekse hardwareløsninger (og masser af kabler), er det mere praktisk at få hjælp på adressen.

I de tilfælde tilbyder jeg udkørende Mac support i København. Afhængigt af opgavens størrelse betaler jeg selv for alt transporttid og udgifter, så min fysiske placering i Aalborg ikke koster dig noget ekstra.

Dermed kan du få markedets mest kompente Mac support i København og på hele Sjælland.


Kontakt mig om udkørende Mac support
Ofte stillede spørgsmål om Mac support og hjælp

Mac support FAQ


Her har jeg svarene, hvis du har spørgsmålene ????Send mig en besked på chatten nederst til højre, hvis du ønsker Mac support eller hvis dit spørgsmål mangler.

Hvis du er offline i din chat, hvordan får jeg så Mac hjælp?

Skriv blot i chatten nederst til højre.

Så vil jeg kontakte dig, så snart jeg kan, og vi kan så aftale et tidspunkt for din Mac support (eller andet Apple rådgivning).

Er skærmdeling over nettet sikkert?

Ja, det er yderst sikkert at få hjælp til sin Mac online. For de tekniske derude kan jeg tilføje at forbindelsen er beskyttet med 256-bit SSL kryptering. Det er samme teknolog som bruges til nethandel og af din bank. Så sikkerheden ved fjernstyret Mac support er i top og ingen uvedkommende kan følge med.

Er det muligt at ringe til dig for at få Mac hjælp?

Yes! Og det er helt uforpligtende og gratis at få en diagnose og et tilbud på Mac support.

Bestil blot et opkald i toppen af siden og fortæl hvad problemet drejer sig om. Så ringer jeg tilbage hurtigst muligt.

Kan du gå ind på min Mac når du vil, hvis jeg åbner for fjernstyring i forbindelse med online Mac hjælp?

Nej.

Jeg kan kun styre din skærm, når du manuelt giver godkendelse. Det foregår kun før din Mac support session, og når dit Mac problem er blevet løst, lukkes programmet og så har jeg ingen adgang.

Hvordan fungerer skærmdeling?

Når du ønsker et problem løst, kan du give mig tilladelse til at oprette forbindelse til din Mac. Så kan jeg nemt fjernstyre din mus, og samtidig live snakke med dig mens jeg fixer din Mac. Og du kan se alt hvad jeg laver.

Du downloader blot et lille Mac support program til fjernstyring (TeamViewer QuickSupport). Og som alternativ, hvis du er på et nyere system, kan Mac hjælpen ligefrem foregå via iMessage


Løser du også problemer med iPads, iPhones, Apple Watch og øvrige Apple enheder eller er det kun Mac hjælp?

Ja. Jeg har lang erfaring med såvel iOS problemløsning og integrationsproblemer. Jeg har brugt og arbejdet med alle former for Apple enheder de sidste 22 år, og er noget af en Apple nørd. Så ja, du kan få hjælp til praktisk talt alt og selv de mest komplicerede Mac, iOS og Apple udfordringer. Så det er ikke kun Mac support.
Det omfatter også hjælp til at få andre ikke-Apple enheder til at spille sammen med dit Mac, iPhone eller iPad setup.

Tilbyder du PC-support også?

Nej, kun hvis det går til et godt formål. ????D.v.s. hvis du vil skifte Windows til Mac og derfor skal overflytte dit system og filer m.m.. Det hjælper jeg gerne med ????

Og spørg endelig hvis du er i tvivl.

Men der findes masser af dedikerede PC-supportere der er dygtigere end mig til Windows.

Min styrke er Mac support (og i at supportere Apple-baserede IT løsninger og tilsluttede tredjepartsenheder).

Kan du levere support til andre Apple enheder?

Mine Apple support ydelser er meget brede. Jeg løser både software og hardware problemer.

Det omfatter hjælp til iMac, MacBook og Macbook Pro, såvel som MacBook Air, Mac Pro, iPhone og iPad hjælp....phew... håber ikke jeg har glemt nogen ???? Desuden tilbyder jeg reparation af MacBook Pro, MacBook og MacBook Air. Og også opgraderinger af dem. Tilbyder dog hverken iPhone eller iPad reparation.

BEMÆRK: Jeg betaler tid og transportudgifter til/fra København for større opgaver*
Jeg elsker København, er ofte derovre og ønsker at lave mere support i København. Så selvom skuden ligger til kaj i Aalborg, betaler jeg ved større opgaver alt transporttid og udgifter til rejsen selv. Send en besked på chatten og hør mere ????

Skal vi snakke sammen?